Ons team

Claudia Vermeir

Ik ben Claudia en studeerde af als dierenarts in 2014 aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding had ik reeds veel interesse in de chirurgie en medische beeldvorming. In 2015 volgde ik dan ook een uitgebreide cursus echografie om ook in deze tak van de dieetgeneeskunde bekwaam te zijn. Daarnaast volg ik zeer frequent bijscholingen in verschillende vakgebieden om een professionele en hedendaagse behandeling met aandacht voor dier en baasje te kunnen garanderen.

Verder hecht ik er veel belang aan zowel beestjes als baasjes zoveel mogelijk op hun gemak te stellen.

Ben ik even niet in de praktijk, dan vind je me meestal al lopend of wandelend met mijn border collie Milo in de velden terug.

Hoi, ik ben Flore en sinds mei 2020 vervoeg ik het team van dierenartsenpraktijk Vermeir.

In 2015 startte ik mijn carrière als dierenarts in een dierenkliniek te Brussel, waar ik heel wat ervaring opdeed in spoed- en hospitalisatiegeneeskunde bij gezelschapsdieren, een discipline die me nog steeds enorm boeit. Ik volgde in 2018 dan ook een toegepaste cursus bij de spoedarts Kris Gommeren.

Verder gaat mijn bijzondere interesse uit naar interne geneeskunde, tandheelkunde en medische beeldvorming, waarvoor ik mij voortdurend bijschool. Momenteel volg ik de opleiding Feline Medicine, waarmee ik ziektes bij katten samen met jullie, nog sneller hoop te diagnosticeren en te behandelen. Katten zijn immers meesters in het verbergen van symptomen, waardoor achter subtiele veranderingen in gedrag grote problemen kunnen schuilen. Het is dan ook een van mijn missies om jullie als eigenaar alert te maken voor die subtiele signalen van jullie kat.

Mijn vrije tijd spendeer ik aan sporten, tuinieren, cultuur, en gezelligheid met vrienden, familie, mijn lief en last but not least onze pluizige huisgenoten Tartine, Fuji en Cornelli.

Flore Boerjan

Saar Fiers

Hallo, ik ben Saar Fiers.

In juli 2023 studeerde ik af als dierenarts – afstudeerrichting Gezelschapsdieren – aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn studies liep ik onder meer stage bij DAP De Rotonde (toen nog DAP Vermeir) en werkte ik als spoedassistente tijdens de weekends bij tweedelijnsdierenkliniek Randstad in Borsbeek. Tijdens mijn opleiding leerde ik het belang van een multidisciplinaire behandeling, maar stiekem wil ik me ook graag verder specialiseren in de interne geneeskunde en cardiologie. Ik vind het enorm belangrijk om levenslang te blijven leren om steevast de nieuwste technieken te kunnen toepassen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten, voornamelijk dansen, gezellig af te spreken met vrienden en familie en te ravotten met mijn allerliefste katers Omer en Pol.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen in de praktijk!

Hallo! Mijn naam is Mathilde, een kersvers afgestudeerde dierenartsassistent met een groot hart voor alle dieren (met een kleine voorkeur voor honden ). Ik kom uit een groot gezin met een kleine hond, Flo. Het verzorgen van dieren is iets wat me al van kinds af aan zeer boeit en waar ik steeds meer over wil leren.

Momenteel volg ik ook een opleiding tot hondentrimmer, om jullie in de toekomst nog meer advies te kunnen geven omtrent de vacht van jullie hond. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met jeugdwerk, toneel en boeken lezen. Ik kijk er zeer hard naar uit om jullie en jullie dieren te leren kennen.

Mathilde Smet

Stefanie Verdonck

Hallo!
Ik ben Stefanie, afgestudeerd als dierenartsassistente in 2020 aan HoGent en als hondentrimster aan Syntra Midden-Vlaanderen. Momenteel volg ik ook de opleiding Diergeneeskunde aan de Universiteit Gent, to be continued dus..
Net zoals ik geen één opleiding kon kiezen, kan ik dat ook niet met mijn favoriete dier. Honden, katten, konijnen, wilde diersoorten, you name it! Ieder dier is zo boeiend en uniek, dat ik geniet van werken met ze allemaal.
Mijn vrije momenten vul ik liefst met reizen, lekker eten, tijd doorbrengen met familie en vrienden of knuffelen met mijn harige huisgenoten Baileys, Cooper en Bonnie.
Hey, ik ben Katrien
Sinds kleins af aan zat er in mijn hoofd dat ik later als ik groot werd dierenarts zou worden. Echter bij het ouder worden kwam het verstand erbij en werd het duidelijk dat de dierenarts zijn toch een serieuze verantwoordelijkheid met zich meeneemt, maar dat liet mij mijn passie voor dieren niet tegenhouden. Zo begon ik aan het avontuur met de opleiding dierenartsassistente.
Tijdens het studeren begon ik te werken in een kleine kleine huisdierenpraktijk, waar ik 3 jaar gewerkt heb voor ik in deze prachtige praktijk terecht kwam. In mijn vrije tijd ben ik een creatieve 1000-poot.
Ik kijk ernaar uit om jullie en jullie viervoeters beter te leren kennen.

Katrien Dilles

Een kijkje in onze praktijk

Een afspraak maken? Geef ons gerust een seintje!